Chillen met de Sint

De kleurrijke kaften van de jaarlijkse speelgoedcatalogi glimmen je al weken tegemoet en de zendtijd op tv tussen tekenfilm en reclameblok lijken steeds meer inwisselbaar. Kortom: Sinterklaas is in aantocht. En daarmee de vraag der vragen: Wat vraag je voor Sinterklaas?

 

De laatste speelgoedrages

 

De kinderen zullen de boeken inmiddels al hebben uitgepluisd en hun favoriete speelgoed hebben aangekruist. Zij weten heel goed wat ze willen: namelijk schreeuwend dure merchandise van hun favoriete tv-programma, film of game, vrijwel zonder uitzondering van plastic en gevoed door batterijen. Maar wil je het hele budget besteden aan de laatste rages binnen de nogal veranderlijke kinderwereld? Of wil je ook iets substantieels in de zak van Sinterklaas doen, iets waar je kind jarenlang plezier aan kan beleven?

 

Een hangmat of hangstoel in de zak van Sinterklaas

 

Een mooi Sinterklaascadeau dat geen batterijen nodig heeft, urenlang vermaak biedt en ook nog eens goed is voor de ontwikkeling van je kind…Dat kan echt! Met een eigen hangmat of hangstoel geef je een duurzaam Sinterklaascadeau dat misschien niet meteen door je kind op waarde zal worden geschat... maar gegarandeerd veel plezier zal geven. Een kinderhangmat bijvoorbeeld biedt leuk speelmateriaal, maar ook een fijne plek om tot rust te komen. Liggend in hun eigen hangmat lijkt de grote wereld met alle bijbehorende prikkels, regels en verplichtingen eventjes heel ver weg. En dan is een hangmat of hangstoel ook nog eens goed voor hun ontwikkeling. Voor kinderen die druk zijn en zich moeilijk kunnen concentreren bijvoorbeeld heeft het schommelen in een hangmat een positieve invloed op het kunnen verwerken van prikkels. Ten slotte ziet een hangmat er ontzettend leuk uit in hun eigen kamer. Voor de kleintjes koop je een vrolijke, kleurrijke kinderhangmat. Is je kind al groter dan kun je ook voor een eenpersoonshangmat kiezen in een wat stoerdere kleur!

 

Kinderhangmat Iri is een vrolijk en duurzaam Sinterklaascadeau

 

Een kraaiennest als Sinterklaascadeau

 

Een aanwinst voor de kinderkamer is de kinderhangstoel Joki. Op een dik, rond kussen is het lekker zitten terwijl het doek als een cocon van boven naar beneden om het kussen uitwaaiert. Dat voelt heerlijk beschermd en ziet er speels uit! De kegelvormige Joki is er in zowel contrasterende knalkeuren als subtiele neutraaltinten, waardoor de hangstoel in iedere jongens- of meisjeskamer past. Deze kinderhangstoel heeft het perfecte formaat om in kleermakerszit in te spelen of te lezen of lekker met de benen omlaag bungelend te schommelen en te chillen. Bovendien stimuleert het schommelen het evenwichtsgevoel en de creativiteit van kinderen. Met de kinderhangstoel Joki krijgt je kind van Sinterklaas een fijn plekje voor zichzelf waar hij zijn batterij weer in kan opladen om vervolgens vol energie weer verder te spelen met de rest van zijn Sinterklaascadeautjes!

 

Kraaiennest Joki is een mooi vrolijk Sinterklaascadeau