Alle orders worden direct verwerkt. De bezorgdiensten hebben het druk, je pakket kan wat vertraging hebben.

Ervaring met de baby-hangmat

Ervaring met de baby-hangmat

De baby hangmat is een hot item in onze webshop. Veel mensen vragen zich af of het echt werkt, maar dat kunnen we je laten lezen. Onze gebruikers sturen regelmatig berichten over hoe ze de baby hangmat ervaren. We hebben hier een paar ervaringen geplaatst zodat je er eens naar kunt kijken en weet waar de baby hangmat voor gebruikt wordt en hoe tevreden zij zijn:

 

“De baby hangmat heb ik gekregen tijdens mijn zwangerschap, ik was erg benieuwd hoe de baby er op zou reageren. Ik stond meteen te kijken na de eerste keer toen ik de baby er in had gelegd. De hangmat geeft echt het wieg effect dat je anders met je armen maakt, je krijgt de baby veel gemakkelijker in slaap. Hiervoor is de hangmat een mooie oplossing en eenvoudig te gebruiken. Het is een natuurlijk proces en ik sta er van te kijken hoe de baby hier op reageert. Ook voor ons tweede kindje ga ik de hangmat gebruiken, ik ben nu in verwachting, maar het kan ieder moment gebeuren, spannend!”

 

“De baby hangmat zorgt er voor dat onze kleine veel eerder slaapt. We hebben heel wat slapeloze nachten gehad, nu niet meer. Even in de baby hangmat en de kleine slaapt snel weer door. Het is een mooi effect om te zien hoe snel dat kan gaan. We maken er allebei veel gebruik van voor onze kinderen. De andere krijgt een kinder hangmat, en daar kan ze ook goed in slapen. We vinden het prachtig om te zien hoe onze kinderen alleen door het hangmat idee goed kunnen slapen.”