2015 het jaar van de hangstoel

De zomer van 2015 is nu al gebomardeerd tot de zomer van de hangstoel!

Waarom...? De hangstoel combineert de relaxte houding die je lichaam aanneemt in een hangmat met de iets actievere houding van een stoel. De hangstoel neemt weinig ruimte in beslag waardoor hij ook gemakkelijk in huis of op het balkon te gebruiken is. Daarnaast heeft een hangstoel maar 1 ophangpunt, waardoor hij op veel plaatsen te gebruiken is. Als je er op let zie je de hangstoel dan ook veel terugkomen in woonkamers, op balkons en in tuinen.

Van hangstoel tot hangbank. De hangstoel is de hype van 2015

Van hangstoel tot hangbank

De hangstoel is voortgekomen uit de ontwikkeling die de hangmat heeft doorgemaakt. Na aankomst van de hangmat in Europa is deze eerst voorzien van spreidstokken, waardoor eigenlijk een soort bed is ontstaan. Na verloop van jaren is hieruit de hangstoel uit voortgekomen, die deze zomer voor een ware hype zorgt.

Mensen bestellen hangstoelen om mee te nemen op vakantie. Bedrijven bestellen hangstoelen voor de inrichting van creatieve vergaderruimten. Vakantieparken bestellen de hangstoel om hun bezoekers meer comfort te bieden. Van eenvoudige hangstoel tot hangbank.

Door de grote vraag is ook het assortiment van hangstoelen toegenomen. Zo gaat ook ons assortiment hangstoelen van hangstoel tot hangbank.

Hangstoel hype 2015

Hangstoel standaard

Met een hangstoel standaard wordt het gebruikgemak van een hangstoel nog groter. Dankzij de hangstoel standaard kun je je hangstoel namelijk gemakkelijk mee verhuizen met de zon of schaduw. Ook is de hangstoel standaard bestand tegen weersinvloeden waardoor je hem zonder zorgen buiten kunt laten staan. Ook voor in huis hebben wij handige hangstoel standaarden in ons assortiment.

Kun je niet kiezen tussen een hangstoel of een hangmat? Kom er gerust eens proefhangen in onze showroom in Dedemsvaart. Wij hebben alle hangmatten en hangstoelen op voorraad dus je kunt ze allemaal testen.

 

Als je de hangstoel voor 16:00 uur besteld dan ontvang je hem de volgende werkdag thuis zonder verzendkosten.