Hangstoel zorgt voor een warm welkom

Steeds meer makelaars geven nieuwe huizenbezitters een hangstoel cadeau bij de verkoop van een woning. Verhuurders van vakantiewoningen gebruiken hangstoelen om hun logees van een warm welkom te voorzien. Ook als origineel cadeau of blikvanger in een restaurant is een hangstoel het ideale product!

 

Hangstoel voor een warm welkom

 

Een hangstoel is een perfect cadeau om weg te geven door makelaars en (vakantie)verhuurders. Ze zijn betaalbaar en opgehangen in de tuin, op de veranda of het balkon geven ze nieuwe bewoners een echt thuisgevoel in hun verder nog lege huis. Huurders van een vakantieaccommodatie voelen zich bij het zien van een hangstoel meteen welkom. Stel: je komt aanrijden bij je vakantiehuis in het bos en op de veranda zie je twee ruime hangstoelen al uitnodigend schommelen in het zonnetje. Zodra je de auto uit bent, duik je met een verkoelend drankje de hangstoel in om tot rust te komen en de omgeving op je in te laten werken. Een vakantie kan slechter beginnen! Bovendien zorgt de hangstoel voor net dat extra stukje belevenis waardoor mensen hun vakantie niet meer zullen vergeten en hun ervaring sneller met anderen delen. Betere reclame is er niet!

 

hangstoel warm welkom vakantiehuis

 

Het perfecte cadeau

 

Hangstoelen zijn niet alleen voor makelaars en vakantiehuisverhuurders ideale weggevers. Eigenlijk is het een cadeau dat vrijwel iedereen blij maakt. Bovendien is er nog een groot aantal mensen die niet bekend is met de hangstoel, maar wel aangenaam verrast zullen zijn zodra ze eenmaal kennis hebben gemaakt met het heerlijke relaxte gevoel ervan! Kinderen zullen ook dolblij zijn met hun eigen schommelende en veilige plekje, dat bovendien op hun eigen kamer kan worden gehangen. Daarnaast stimuleert het schommelen het evenwichtsgevoel en de lichaamscontrole van kinderen, zodat het ook nog een verantwoord cadeau is. Een luxe, grote hangstoel is een origineel cadeau voor een bruidspaar of een stelletje dat gaat samenwonen en een lichtgewicht hangstoel in een reistas is een geweldige aanvulling voor iedere avontuurlijke wandelaar of kampeerder. Buitenmensen hangen een weerbestendige hangstoel in hun tuin en zelfs krap behuisde studenten kunnen altijd wel een plekje voor een hangstoel vinden. En voor die laatste groep heeft dit cadeau nog een bijkomend voordeel: de schommelende beweging helpt je beter concentreren, dus een hangstoel is meteen bevorderlijk voor de studie!

 

hangstoel verantwoord cadeau kinderen

 

Hangstoelen in de horeca

 

Van een gemiddeld restaurant een hippe hangout maken? Dat doe je niet alleen met een origineel menu en goede locatie, maar ook door het bezoek tot een echte beleving te maken. Hangstoelen voegen iets unieks toe aan een avondje uit. De open ruimte rond de hangstoel geeft het interieur een speels en hip uiterlijk dat ongetwijfeld heel wat verwondering en bewondering zal oogsten. Voor de gasten geeft de schommelende sensatie en het geborgen gevoel van de hangstoel een bijzonder accent aan de avond. Een unieke belevenis die elke gast zal bijblijven en veel anderen nieuwsgierig maakt om het ook eens te proberen!

 

Hangmat cafe japan