Metalen Hangmat Standaard

Je hangmat gemakkelijk en snel overal ophangen, dat doe je met een metalen hangmat standaard. Makkelijk in elkaar te zetten, goed te verplaatsen naar telkens het lekkerste plekje in de tuin en erg stevig!

We hebben de 'Neptuno' modellen van La Siesta die je snel in elkaar kunt zetten middels een kliksysteem in de buizen. De 'Sumo' RockStone en Grande van Amazonas hebben vervolgens weer het voordeel dat deze in lengte versteld kunnen worden. Handig voor als je zelf wilt afstellen hoe de hangmat hangt en je eventueel nog een keer een ander model/afmeting hangmat koopt. De 'Mediterráno' is een universtele standaard die niet alleen in de lengte, maar ook in de hoogte is te verstellen. hangmat af te stellen, Handig, maar het maakt tegelijkertijd de standaard ook instabieler. Tot slot hebben we de 'Océano'. Een lange en lage standaard die speciaal ontworpen is voor de speidstok hangmatten.

Meet de totale lengte van je hangmat (inclusief touwen), controleer de belastbaarheid van de hangmat en wij hebben altijd de geschikte standaard voor jou!

Met een metalen hangmatstandaard heb je de meest praktische en flexibele oplossing om je hangmat veilig op te hangen. Een metalen standaard is in vele versies verkrijgbaar, soms in lengte en hoogte verstelbaar en bijna altijd eenvoudig in elkaar te zetten. Bovendien is een metalen standaard een stuk lichter dan een houten standaard en daardoor makkelijker te verplaatsen.

Handig kliksysteem

Wanneer je een standaard zoekt die je eenvoudig in elkaar kunt zetten zonder gereedschap, kies dan voor een metalen standaard met een 'PlugTube' buizensysteem. Door de buizen simpelweg in elkaar te schuiven tot ze vastklikken, zet je zonder gereedschap een uiterst stevige standaard in elkaar voor een eenpersoons of tweepersoons hangmat. Voor een hangmat met spreidstokken is een speciaal model verkrijgbaar die extra stabiliteit en ophangruimte biedt. Deze praktische metalen standaard kun je zo makkelijk op- en afbouwen dat je hem zelfs kunt meenemen naar het strand of een festival!

Verstelbaar in lengte en/of hoogte 


Naast een metalen standaard met een vaste afmeting, kun je ook kiezen voor een verstelbare standaard. Het voordeel hiervan is dat er verschillende formaten hangmatten in kunnen. Let hierbij wel altijd op de maximale belastbarheid van het frame! De lengte van de standaard stel je af op het totale formaat van de hangmat - inclusief de touwen. Met een in hoogte verstelbare standaard kun je nog beter je ideale hangmat positie bepalen. Zorg bij deze flexibele standaards er wel altijd voor dat de stabiliteit niet in gevaar komt!

Meer plezier van je hangmat 


Met een metalen standaard heb je nog meer plezier van je hangmat. Ze zijn licht en eenvoudig te verplaatsen, zodat je altijd op je favoriete plek kunt liggen. Dankzij de poedercoating is het metaal onderhoudsvrij en bestand tegen weer en wind. En als het te koud wordt om buiten te liggen, kun je de standaard naar binnen brengen. Zo heb je het hele jaar optimaal plezier van je hangmat!